ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ LASER ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΙ BOBCAT GRADER – ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Αυτοματισμός Laser με Σύστημα MOBACT-LASER-GRADE σε Μαχαίρι Bobcat Grader

Αυτοματισμός Laser σε Μαχαίρι Bobcat Grader

Αυτοματισμός Υψομέτρων μαχαιριού για Grader, Dozer, Skid-steer attachments, Σκαφίδες

Ιδανική λύση για ισοπέδωση επιφανειών μικρής κλίμακας. Ο περιορισμός του χώρου σταματάει να είναι πρόβλημα, με την αξιοποίηση του συνδυασμού ΒΟΒCAT Grade με εξοπλισμό Laser.

Έργα όπως Γήπεδα, Πλατείες, Parking και Περιβάλλοντες χώροι κατασκευάζονται Ταχύτερα, Οικονομικά και με τις καλύτερες Ακρίβειες.

Πλεονεκτήματα του Συστήματος Laser:

  • Εργονομική λυση
  • Αύξηση παραγωγικότητας
  • Ποιοτικό αποτέλεσμα

Το MOBACT-LASER-GRADE ενδείκνυται για εφαρμογές σταθερών κλίσεων: Ισοπέδωση χωραφιών, Γήπεδα, Πάρκινγκ, Βιομηχανικά κτήρια, Αεροδρόμια, Έδραση κτηρίων/ανεμογεννητριών, κτλ.

Μάθετε περισσότερα εδώ:https://www.mobact.gr/product/mobact-laser-grade/

Σύστημα Προσαρμοσμένο σε όλες τις ανάγκες διάστρωσης.

Το σύστημα MOBACT-LASER-GRADE είναι ο ιδανικός συνεργάτης για όλες τις ανάγκες διάστρωσης που θα αυξήσει εντυπωσιακά την αποδοτικότητα των μηχανημάτων σας. Η εύκολη τοποθέτηση των οργάνων, το φιλικό για τον χρήστη λογισμικό, ο προηγμένος έλεγχος βαλβίδων, ένα ολοκληρωμένο υδραυλικό σύστημα και μια αυτοματοποιημένη ανίχνευση λαθών θα σας οδηγήσουν σε μια νέα διάσταση της διάστρωσης.

Η MOBACT Machine Control παρέχει λύσεις Αυτοματισμού και Καθοδήγησης Μηχανημάτων Έργων με σκοπό την Αύξηση Παραγωγικότητας, τη Μείωση κόστους κατασκευής, την Ταχύτητα και Ακρίβεια παράδοσης έργου και την Ασφάλεια Εργοταξίου.

Παρακολουθήστε Videos της εγκατάστασης:

ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε.