ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΣΣΑΛΟΜΠΗΧΤΗ MOBACT-PILE-GPS, ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ – ΦΡΑΓΚΟΥΔΗΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, PAUSELLI

Αυτοματισμός Πασσαλομπήχτη MOBACT-PILE-GPS σε Pauselli

Το Σύστημα Καθοδήγησης MOBACT-PILE-GPS-LASER αποτελεί την πιο σύγχρονη λύση για Αυτόματο Έλεγχο όλων των Διατρητικών μηχανημάτων Πασσαλόμπηξης για Φωτοβολταϊκά έργα.

Το Σύστημα MOBACT-PILE-GPS αυτοματοποιεί πλήρως το μηχάνημα όσον αφορά: – στην Καθοδήγησή του πάνω από το σημείο έμπηξης – στην κατακόρυφωση του Ιστού και – στο τελικό υψόμετρο στέψης του πασσάλου.

Ο πασσαλομπήχτης καθοδηγείται αυτόματα από το ένα σημείο στο επόμενο ακολουθώντας έναν κάναβο σημείων. Είτε εισάγουμε το ψηφιακό μοντέλο από την τοπογραφική μελέτη, είτε δημιουργούμε τον κάναβο σημείων εύκολα στο πεδίο.

Το Σύστημα MOBACT-PILE-GPS αποτελείται από: – δύο κεραίες GPS που προσαρμόζονται επάνω στην Μπούμα – ένα Κλισίμετρο και έναν Αισθητήρα Βάθους που τοποθετούνται επάνω στον Ιστό. Ο έλεγχος του Διατρητικού μηχανήματος γίνεται μέσω ενός ανθεκτικού Tablet 10 ιντσών, το οποίο στέλνει τις εντολές στα υδραυλικά του μηχανήματος.

Εναλλακτική πρόταση αποτελεί το Σύστημα MOBACT-PILE-LASER, το οποίο αυτοματοποιεί τη διαδικασία έμπηξης σε συγκεκριμένο υψόμετρο. Το Σύστημα MOBACT-PILE-LASER αποτελείται από: – έναν Αισθητήρα Laser που τοποθετείται στον Ιστό του Πασσαλομπήχτη και – ένα Κλισίμετρο που ελέγχει την Κατακορύφωση.

Ο Δέκτης Laser διαβάζει το επίπεδο αναφοράς από έναν Χωροβάτη Laser και υλοποιεί ένα ενιαίο επίπεδο στέψης όλων των πασσάλων.

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.mobact.gr/product/mobact-…

Η MOBACT Machine Control παρέχει λύσεις Αυτοματισμού και Καθοδήγησης Μηχανημάτων Έργων με σκοπό την Αύξηση Παραγωγικότητας, τη Μείωση κόστους κατασκευής, την Ταχύτητα και Ακρίβεια παράδοσης έργου και την Ασφάλεια Εργοταξίου. MOBACT MACHINE CONTROL 2102519273 in**@mo****.gr www.mobact.gr

Παρακολουθήστε Videos της εγκατάστασης:

ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε.