...

Νέα Εγκατάσταση MOBACT-GRADE-LASER, Ι. Ταΐρης ΑΒΕΤΕ


Η MOBACT ολοκλήρωσε ακόμα μια επιτυχημένη εγκατάσταση Συστήματος Αυτοματισμού σε Grader. Ο εξοπλισμός Laser εγκαταστάθηκε σε Grader Caterpillar 12H για την τεχνική εταιρεία Ι. Ταΐρης ΑΒΕΤΕ.

Το απαιτητικό έργο διάστρωσης για επέκταση εργοστασίου στη Δράμα δημιούργησε την ανάγκη στον κατασκευαστή να εξασφαλίσει το βέλτιστο αποτέλεσμα για τη διάστρωση. Η MOBACT, μετά από την αξιολόγηση του τεχνικού έργου και σε συνδυασμό με τα μηχανήματα της εταιρείας, κατέληξε στην βέλτιστη τεχνική λύση.

Το Grader CAT 12H εξοπλίστηκε με το μοναδικό και καινοτόμο Σύστημα Αυτοματισμού MOBACT-LASER-GRADE.

Το Σύστημα MOBACT-LASER-GRADE ενδείκνυται για εφαρμογές σταθερών κλίσεων: Ισοπέδωση χωραφιών, Γήπεδα, Πάρκινγκ, Βιομηχανικά κτήρια, Αεροδρόμια, Έδραση κτηρίων/ανεμογεννητριών, κτλ. Με το Σύστημα Αυτοματισμού MOBACT-LASER-GRADE, ο χειριστής κάνει ξεκούραστη εργασία και πιάνει τα επιθυμητά Υψόμετρα χωρίς πασσαλάκια με το πρώτο πέρασμα.

Το Μαχαίρι κινείται Αυτόματα, ώστε να διατηρεί την επιθυμητή κλίση, ανεξάρτητα από το πώς κινείται το Μηχάνημα. Η περιστροφή και το συρτάρωμα του Μαχαιριού δεν επηρεάζουν την τελική επιφάνεια που αφήνει το μηχάνημα, καθώς το Σύστημα διατηρεί αυτόματα το Μαχαίρι στην επιθυμητή κλίση.

Τα πλεονεκτήματα του Συστήματος είναι:
46% Αύξηση Παραγωγικότητας
37% Εξοικονόμηση Καυσίμων
99% Ακρίβεια Διάστρωσης

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις της MOBACT:
https://www.mobact.gr/p/mobact-laser-grade/

Μάθετε περισσότερα για τους οίκους που εκπροσωπούμε:
https://mobile-automation.eu/products/2d-leveling

Επιταχυντής σεραφινίτηςBannerText_Επιταχυντής σεραφινίτης
Ενεργοποιεί τον ιστότοπο υψηλής ταχύτητας για να είναι ελκυστικός για τους ανθρώπους και τις μηχανές αναζήτησης.